Kış Biatlon Yürekleri Isıttı!

0
248

kış biatlonu5İskenderun’da gerçekleştirilen Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası, büyük çekişmelere sahne oldu. Modern Pentatlon Federasyonu ve İskenderun Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ortak çalışmasıyla düzenlenen Kış Biatlonu Türkiye Kupası, yüzme yarışları ile başladı, koşu yarışmaları ile tamamlandı.

kış biatlonu6

Ülke genelinden 740 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Kış Biatlonu Türkiye Kupası koşu yarışması Atatürk Anıt Alanı önünde düzenlendi. Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür vekili Eyüp Sabri Çiçek, CHP İskenderun İlçe Başkanı Süleyman Uyar ve vatandaşların da izlediği mücadele sonunda dereceye giren sporcu ve kulüplere ödülleri İskenderun Belediyesi 2 Nolu Sosyal Tesisindeki törenle verildi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde böyle bir etkinliğe ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Civelek; “Pentatlonla hayatın yarışına hazırlanıyorsunuz. Önemli olan yarışa katılmaktır. Tabi yarışta dereceye girmek daha güzeldir ama bugün derece alamayan yarın mutlaka derece alacaktır. Önemli olan yarışı tamamlamaktır. Çocuklar hayatta mutlaka bir amacınız olsun. Siz bizim yarınlarımızsınız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim. İyi ki geldiniz. Gittiğiniz yerlere selamlar sunuyorum” diye konuştu.

kış biatlonu7

Süper Kupa Kocaeli’nin Oldu!

Modern Pentatlon Federasyonu İskenderun Belediyesi Kış Biatlonu Türkiye Kupası mücadeleleri sonunda Bayanlar Yıldız kategorisinde Kocaeli Yıldızlar 1’ci, Adana Ayas 2’ci, Ankara Altınkulaç 3’cü, Erkekler Yıldız kategorisinde ise Kocaeli Yıldızlar 1’ci, Adana Ayas 2’ci, Hacettepe 3’cü oldu. Yarışmalarda iki birincilik kupası alan Kocaeli Yıldızlar Süper Kupanın da sahibi oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here