Kırıkhanspor’un, Zonguldak Kömürspor Maçı Ertelendi

0
107

kırıkhanspor56Spor Toto 3. Lig 1. Grupta, geçtiğimiz hafta sonu Zonguldak Kömürspor’la karşılaşacak olan Kırıkhanspor’un maçı yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Zonguldak’ta şiddetini artıran kar yağışı nedeniyle karşılaşmanın oynanacağı Karaelmas Kemal Köksal Stadı beyaza büründü. Saha görevlileri ile bir grup Zonguldak Kömürspor ve Kırıkhanspor taraftarları, maçtan saatler önce karşılaşmanın oynanması için zemindeki karı temizledi. Ancak yoğun kar yağışı, mücadelenin oynanmasın müsaade etmedi.

Kırıkhanspor’un Yeni Teknik Direktörü Ali Beykoz Oldu

Öte yandan, ilimiz temsilcisi Kırıkhanspor’da yönetim, Ali Eren Beşerler’den boşalan Teknik Direktörlüğe Ali Beykoz’u getirdi. Kulüp Başkanı Sait İlçin, yeni Teknik Direktör Ali Beykoz ile Salı günü (bugün) sözleşme imzalayacaklarını söyledi. 2010-2011 sezonunda 5,5 ay Kırıkhanspor’u çalıştıran Ali Beykoz, Alibeyköy, Kırşehirspor, Siirtspor, Boluspor, Düzcespor ile Gölcükspor takımlarını çalıştırdı.

Kırıkhanspor yönetim, geçtiğimiz hafta içinde Teknik Direktör Ali Eren ile vedalaşmıştı. Başkanı Sait İçlin, Ali Eren’in kendi isteği ile ayrılmak istediğini belirterek; “Biz hocamızla çalışmak istedik. Fakat kendisi ayrılmakta ısrarcı oldu. Yönetim kurulumuz da hocamızın istifasını kabul etmiştir. Hizmetlerinden dolayı Ali Eren hocamıza teşekkür ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here