Kırıkhanspor’un Karadeniz Çıkartması!

0
258

kirikhanspor-27Kırıkhanspor’a Karadeniz deplasmanında galibiyete taşıyan golleri Mehmet Akif Şerifoğlu ile Mustafa Olcaytu Ergen attı.

Stat: Pazar İlçe Stadı

Hakemler: Özer Özden*** Suha Adıyaman*** Bora Turhan***

Pazarspor: İsmet* İbrahim* Aykut * Egemen* (Dk. 71 Ali*) İlhan** Oğuzhan** Mustafa* Hacı* Mehmet Aytemiz** Mazlum* (Dk. 59 İlyas*) Mehmet Mert* (Dk. 72 Mahşut*)

Kırıkhanspor: Bahadır*** Mustafa Acar*** Mustafa Olcaytu Ergen**** (Dk. 75 Sercan**) Muhsin*** Alican*** Murat*** Ömer*** Güven*** (Dk. 85 Görkem*) Mehmet Akif Şerifoğlu**** Yasin*** (Dk. 61 Ertuğrul**) Özcan Dağ***

Sarı Kartlar: Mahsut, Oğuzhan, Mustafa (Pazarspor), Mustafa Olcaytug Ergen, Mehmet Akif Şerifoğlu (Kırıkhanspor)

Goller: Dk. 52 Mehmet Akif Şerifoğlu, Dk.70 Mustafa Olcaytu Ergen (Kırıkhanspor)

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Akdeniz temsilcisi Kırıkhansspor Karadeniz deplasmanında Pazarspor’u kendi saha ve seyircisi önünde 2-0 mağlup ederek kentine altın değerinde 3 puanla döndü.

İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında istediklerini daha çok yapabilen taraf Kırıkhanspor oldu. 52. dakikada Mehmet Akif Şerifoğlu ile öne geçen Kırıkhan temsilcisi, 70. dakikada Mustafa Olcaytu Ergen ile gelen golle oldukça rahatladı ve maçın son düdüğüne kadar bu üstünlüğünü koruyarak, zorlu maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here