Kırıkhanspor’da Başkanlık Yarışı

0
136

Geçtiğimiz sezonu kötü bitiren ve bu yıl Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan temsilcimiz Kırıkhanspor’un olağanüstü kongresi 11 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00’te Kırıkhan Esnaf Kefalet Kooperatifinde yapılacak. Yapılacak olan kongrede, iş adamı Hüseyin Çağlar ile Yusuf Hacıoğlu yarışacak.

Olağanüstü gerçekleştirilecek olan kongrede en güçlü aday olarak gösterilen iş adamı Hüseyin Çağlar, güçlü bir liste hazırladığını kaydetti. Kırıkhanspor Başkan Adayı Hüseyin Çağlar, Cumartesi günü yapılacak olan kongrede güçlü bir liste hazırladıklarını, başkanlık seçimini kazanmak için büyük çaba sarf ettiklerini kaydetti ve diğer adaylara da başarılar dilediklerini belirtti.

Öte yandan, Kırıkhanspor’un geleceğini düşünen bölgenin genç iş adamlarından Yusuf Hacıoğlu da spor kamuoyunun desteğini yanına alarak Sarı-Lacivertli kulübün başkanlığı yolunda emin adımlarla ilerliyor. “Her şey Kırıkhanspor’umuzun geleceği için” sloganıyla yola çıkan ve hazırladığı güzel projelerle tüm dikkatleri üzerine çeken genç başkan adayı Yusuf Hacıoğlu’na destek de her geçen gün giderek artıyor.

11 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan kongreye, bütün kongre üyelerinin katılım sağlamalarını ve geç kalınmış lig başlangıcının biran önce yapılması için seçimlerin bir an önce yapılması mesajı da verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here