Kırıkhanspor’da Başkan: Veli Özdoğan!

0
413

Spor Toto 3. Lig 2. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor’un haftalardır beklenen kongresi gerçekleştirildi. Esnaf Kefalet Kooperatifi salonunda yapılan kongrede başkanlığa Veli Özdoğan seçilirken, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül ise kongrenin Divan Başkanlığını yaptı. Veli Özdoğan, kongreye katılan delegelerin 90’ının oyunu alırken, diğer aday Ali Alataş ise 27 oyda kaldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Cengiz Gül, kongre sonrası düşüncelerini dile getirerek; “Ülkemizde çok sayıda kongreler yönettim, bu kadar heyecanlı bir kongre görmedim. Demokratik bir seçimin ardından Veli Özdoğan Kırıkhanspor başkanlığına seçilmiştir. Kırıkhanspor camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Gerçekleştirilen kongre sonunda Kırıkhanspor’un yeni yönetim kurulu şöyle oldu: Veli Özdoğan, Mehmet Öztürk, Mehmet Uçucu, Mehmet Öztürk, Şeref Vardı, Mehmet Toklucu, Mehmet Şahan, Bülent Gül, Mustafa Öztürk.

Kırıkhanspor’u Birleştirici Hale Getireceğiz

Kongre sonunda Kulüp Başkanlığına seçilen iş adamı Veli Özdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırıkhanspor’u birleştirici hale getireceklerinin altını çizdi. Tüm bölge insanının Kırıkhanspor’ destek vermesi gerektiğini belirten Özdoğan; “Kırıkhanspor, Hatay’ın kurulan ilk kulübüdür. Mazisi çok eskiye dayalı Kırıkhanspor’a tüm bölge insanının sahip çıkması gerekmektedir. Takımımızı, arkadaşlarımız ile birlikte birleştirici hale getireceğiz. Kırıkhanspor’un geleceği için ilk planlarımız arasında daha fazla Kırıkhanspor severlerini bir araya getirmek ve üye sayısını 5 bine çıkarmak var. Eski borçların, yeni oluşan yönetimle birlikte 1-2 yıl içerisinde ödeme planları yapacağız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here