Kırıkhanspor’da Başkan Adayı Hüseyin Çağlar

0
206

Federasyona 22.000 Bin TL yatırıldı, Kongre Hazırlıkları Başladı

Önümüzdeki Futbol Sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kırıkhanspor’da uzun zamandan beri devam eden sessizliğin yerini hareketli günler almaya başladı.

Sarı-Lacivertli kulüp Kırıkhanspor’un 2018-2019 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele etmesi için yatırılması gereken 22 bin liralık ücretin, mesai saatinin bitmesine dakikalar kala Federasyona yatırıldığı öğrenildi. Kırıkhanspor’dan önce İskenderun Belediyespor ile Arsuz Karaağaçspor da ücreti yatırmıştı.

Kongre Heyecanı

Uzun zamandan beri sessizliğe bürünen Kırıkhanspor’da bugünden itibaren hareketli saatler yaşandığına dair bilgiler de gelmeye başladı. Spor servisimize ulaşan bilgilere göre, aralarında iş adamı Hüseyin Çağlar’ın da bulunduğu bazı iş adamları yaptıkları toplantıda Kırıkhanspor’u Profesyonel Lige taşıyabilmek için ellerini taşın altına koyma kararı aldılar. En fazla 2-3 hafta içerisinde yapılması planlanan kongrede, geçen dönem başkan yardımcılığı görevinde bulunan iş adamı Hüseyin Çağlar’ın tek aday olduğu sızan bilgiler arasında.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here