Kırıkhanspor Kampı Neşeli Geçiyor

0
94

kırıkhanspor21Spor Toto 3. Lig 1. Grupta zirve hedefleyen Kırıkhanspor’un Kızılcahamam’daki kamp çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kamp kadrosunda bulunan sporcuların bir hayli neşeli olmaları dikkat çekerken, Teknik Direktör Mehmet Çetin kadroda bulunan tüm sporculara forma giyme şansı veriyor.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık da takımın kamp yaptığı otele gelerek antrenmanları izledi. Başkan Kocacık zaman-zaman futbolcularla da sohbet etti. Kocacık ayrıca As Başkan Veli Özdoğan ve Teknik Direktör Mehmet Çetin ile bir araya gelerek, çalışmalar hakkında mini bir zirve yaptı.

Kırıkhan Spor As Başkanı Veli Özdoğan’ın verdiği bilgilere göre, Sarı-Lacivertli ekip, kamp süresi içerisinde aralarında Denizlispor, Çanakkale Dardanelspor, Aydınspor, Nazilli Belediyespor, Niğdespor, Gümüşhanespor ile Çorumspor’un bulunduğu 7 takımla özel karşılaşma yapacak.

Diğer taraftan transfer çalışmaları da hız kesmiyor. Başkan Kocacık; “Van Belediyespor’lu 25 yaşındaki Bilal Gücüyetmez ile sözleşme imzaladık. Geçen sezon Kırıkhanspor forması giyen ve sözleşmesi biten Gökhan Yılmaz ile tekrar anlaşarak Sarı Lacivertli renklere bağladık” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here