Kırıkhanspor İşi Sıkı Tutuyor

0
101

kırıkhanspor19Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkhanspor yeni sezon öncesinde kamp yaptığı Ankara Kızılcahamam Patalya Oteli tesislerinde çalışmalarını Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürüyor.

Sabah ve öğlede sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Sarı-Lacivertliler, diğer bir taraftan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Kamp çalışmalarına katılan futbolcuların hırslı olmaları teknik heyeti sevindiriyor.

Kırıkhan Spor As Başkanı Veli Özdoğan yaptığı açıklamada; “Yeni Sezon öncesi Kızılcahamam Patalya tesislerindeki kamp çalışmalarımız neşe içerisinde geçmektedir. Bütçemiz dahilinde iyi bir ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Son günlerde Körfez İskenderunspor’dan Mehmet Öncan’ı, Kasımpaşaspor’dan Erkul Küçük’ü renklerimize bağladık. Prensipte anlaştığımız 2-3 futbolcuyla da görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.

kırıkhanspor20

Öte yandan, Kırıkhanspor, yeni sezon öncesinde yaptığı ilk özel karşılaşmada BergamasSpor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Mehmet Çetin, Bergamaspor karşısında kamp kadrosunda bulunan çok sayıdaki futbolcuya forma giydirdi.

Özköylü Eski Öğrencileriyle Hasret Giderdi

Kırıkhanspor’un kaldığı Patalya tesislerinde kamp yapan Adana Demirspor’da 3 hafta önce Teknik Direktörlüğe getirilen Osman Özköylü ve yardımcıları, burada eski öğrencileri ile hasret giderdi. Daha önce Körfez İskenderunspor’da forma giyen Kaleci Ömer Kısa, Murat Kurt ve Mehmet Öncan ile sık-sık bir araya gelen Özköylü ve teknik heyeti bol-bol sohbet ortamı buldular.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here