Kırıkhanspor, Denizlispor ile 1-1 Berabere Kaldı

0
64

kırıkhanspor22Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’un Kızılcahamam Patalya Tesislerindeki kamp çalışmaları Mehmet Çetin nezaretinde devam ederken, Sarı-Lacivertli ekip Kızılcahamam ilçe stadında oynadığı özel karşılaşmada Denizlispor ile 1-1 berabere kaldı. Uzun süre 1-0 önde götürdüğü karşılaşmanın 81. dakikasında kalesinde golü gören Kırıkhanspor’un mücadelesi oldukça beğenildi. Denizlispor ile yapılan özel karşılaşmada, kamp kadrosunda bulunan futbolcuların büyük bölümü forma giydi. 3. Lig temsilcimiz Kırıkhanspor’un golünü Mehmet Öncan atarken, Denizlispor’un golünü ise İsmail kaydetti.

Oynanan Futbol Herkesi Memnun Etti

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Denizlispor ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ortaya konulan futbol herkesi memnun etti. Kırıkhanspor’un güçlü rakibi Denizlispor karşısında verdiği mücadele ilerisi için umut verici olurken, takıma yeni katılan oyuncuların uyum sürecini de çok kısa sürede geçtikleri gözlendi.

Teknik Direktör Mehmet Çetin nezaretinde sürdürülen kamp çalışmaları ise 1 Ağustos’ta sona erecek. Kırıkhanspor 1 Ağustos’a kadar bir-iki hazırlık karşılaşması daha yapacak. Kırıkhanspor’da 1. etap kamp döneminin ardından futbolculara 2 günlük izin verilecek ve 3 Ağustos tarihinde yine Kızılcahamam’da 2. etap kamp çalışmaları başlayacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here