Kilis Valisi Recep Soytürk’ten İGC’ye Ziyaret!

0
17

Kilis’in başarılı Valisi Recep Soytürk; 2013-2017 yılları arasında 3,5 yıl boyunca Dörtyol Kaymakamlığı, ardından da 1,5 yıl İskenderun Kaymakamlığı yaptığı ilimiz ziyaretinde, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ni de ziyaret etti ve gazetecilerle hasret giderdi.

İGC’ye iade-i ziyarette bulunan Kilis Valisi Recep Soytürk, Başkan Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

İskenderun’da görev yaparken, toplumu doğru bilgilendirme adına İskenderun basının gayretine tanıklık ettiğini söyleyen Vali Soytürk; “Öncelikle yerel basınımızı yaptığı güzel çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum. Yazılı ve görsel boyutunun yanı sıra internet gazeteciliği ile de ciddi bir ilerleme kaydeden basınımızın, geçmişten günümüze Hatay’ımızın ve ülkemizin gelişmesinde çok değerli katkıları olmuştur. Basının ulaştığı seviyede en büyük pay, şartlar ne olursa olsun görevini fedakârca yapan basın çalışanlarına aittir. Bu başarıda çatı görevi yapan Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı Diyap Atar kardeşime ve değerli yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetinin eski ve köklü kuruluşlardan biri olduğunu anımsatan Vali Soytürk, İskenderun’da yazılı ve görsel basının çok kaliteli olduğunu da belirtti.

İnsanların haber alma ve bilgilendirme hakkını nitelikli bir şekilde sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını açıklayan İGC Başkanı Diyap Atar da, Vali Soytürk’ün ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek cemiyetin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Atar, Vali Soytürk’e ayrıca ziyarete özel Anı Tabağı verdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here