Keyifler Zirvede!

0
50

Turuncu-Mavili Ekip İskenderunspor Zirve Takibinde…

TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor, evinde ağırladığı Yeni Altındağspor’u 2-0 mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip, ligde oynadığı son 5 maçının beşini de kazanırken, 21 puanla ikinci sıradaki yerini de korudu. İskenderun Temsilcisi, Teknik Direktör Ümit Karan’ın görevinden ayrılmasının ardından 5’te 5 yaparak büyük çıkış yakalamayı başardı.

Yeni Altındağspor maçının bitiş düdüğünün ardından, taraftarlar da büyük coşku yaşadı. Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ı tribünlere çağıran Turuncu-Mavili ekibin vefakar taraftarı Başkan Bolat’a sevgi gösterilerinde bulundular.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat da elde ettikleri galibiyetten dolayı, teknik heyet ile futbolcuları tebrik ederken, verdikleri yoğun destekten dolayı taraftarlara da teşekkür etti. Başkan Bolat; “Bugün bizi desteklemek için 5 Temmuz Stadına gelen muhteşem İskenderunspor taraftarına sonsuz teşekkür ederim. Bu emeğin karşılığını şampiyonlukla alacağız Allah’ın izniyle!” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

Öte yandan, temsilcimiz İskenderunspor bu hafta sonu oynanacak olan Yomraspor maçının hazırlıklarına da ara vermeden başladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here