Kent Konseyi, İTSO’da Toplandı

0
81

Kimyon; “Hatay İle Büyükşehir Arasında Köprüyüz”

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından kurulan Hatay Kent Konseyi, dün, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında toplandı.

Kurulduğu günden bu yana hemşerilik bilincinin geliştirilmesi amacıyla çalışmalarını yürüten Hatay Kent Konseyi Başkanı Dr. Nevide Kimyon, kent konseyi yönetimi ve üyeler ile birlikte gönüllü olarak Hatay’a hizmet etmek ve sosyal hemşerilik bilincini geliştirmek üzere toplantılar düzenlediklerini, bu toplantılar sayesinde sorunları tespit ederek çözüm yolları aradıklarını kaydetti.

Tespit edilen sorunları, çözüm odaklı olarak gerektiğinde Hatay Büyükşehir Belediyesine de bildirdiklerini ifade eden Kimyon; “Bildirdiğimiz sorunların çözümünde, HBB yetkilileri de bizlere yardımcı oluyorlar. Bizler burada Hatay ile Büyükşehir Belediyesi arasında soruların çözümü için köprü vazifesi görüyoruz” şeklinde konuştu.

Toplantıda konuşan İTSO ve Kent Konseyi yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu da, Kent konseyi bünyesinde farklı konularda oluşturulan çalışma gruplarının, Hatay ile ilgili çalışmalarını, önerilerini ve tasarılarını raporlar halinde genel kurula sunmaları halinde daha faydalı çalışmalara imza atılacağı önerisinde bulundu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here