Kent Konseyi Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

0
277

Hatay Kent Konseyi Başkanı Nevide Kimyon ve Kent Konseyi ilçe üyeleri, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleriyle bir araya geldi.

Hem Ramazan Bayramı’nın hem de Babalar Günü’nün yaklaşması nedeniyle gerçekleştirilen ziyarette Kimyon’a Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın eşi Prof. Dr. Nazan Savaş da eşlik etti.

Yaşamlarına huzurevinde devam eden sakinlerin odalarını tek tek gezerek geçmişten gelen birikimleri ve tecrübeliyle birer hazine olan yaşlılarıla samimi sohbetler eden Kimyon, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinin taleplerini dinledi, notlar aldı. En kısa zamanda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın talimatları ile her türlü desteğe hazır olduklarını dile getirdi.

Ziyaret sırasında huzurevi sakinlerine, Türkiye’nin en büyük 2’inci kompleksi olma özelliğine sahip Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde görevli bir spor hocası tarafından günlük hayatlarında yapabilecekleri basit egzersizler gösterilerek sporun insan hayatındaki önemine dikkat çekildi.

Huzurevi sakinleri unutulmadıkları için çok mutlu olduklarını ve kendilerini yalnız bırakmayan Hatay Kent Konseyi’ne teşekkürlerini ilettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here