Kent Gündeminden Kısa Kısa Haberleri!

0
224

gündem kısa2Mesai Saatleri Yeniden Düzenlendi!

İskenderun Kaymakamlığından verilen bilgiye göre, mesai saatleri 1 Nisan (bugün) itibariyle yeniden düzenlendi. Yapılan açıklamada; “Hatay Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; Bakanlar Kurulu’nun 25.01.2013 tarih ve 2013/4212 sayılı kararı gereğince gün ışığından daha fazla yararlanmak amacı ile 31 Mart 2013 Pazar günü saat 03.00’den itibaren saatler bir saat ileri alınmıştır. İlimiz genelinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 100. maddesi uyarınca 1 Nisan 2013 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere mesai saatleri Sabah: 08.00-12.00 Öğle: 13.30-17.30 şeklinde yeniden düzenlenmiştir” ifadelerine yer verildi.

Kaymakam Su ‘Hatay Günleri’nde!

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Hatay Günleri’ programına katılacak. Su’nun programa katılmak için görevli izinli olduğu ve dönünceye kadar görevine Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın vekâlet edeceği belirtildi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “İlçemiz Kaymakamı Sayın Ali İhsan Su, 2-4 Nisan 2013 tarihleri arasında görevli izinli olarak İstanbul İlinde yapılacak olan “İstanbul’da Hatay Günleri” programına katılacağından, anılan tarihlerde İskenderun Kaymakamlığına Belen Kaymakamı Sayın Abdulaziz Aydın vekâlet edecektir. Kamuoyuna ve İlgililere duyurulur” şeklinde bilgilendirme yapıldı.

Kırıkhan MYO’da Devir Teslim

MKÜ Kırıkhan MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Oğuz Kılıçoğlu ve Kırıkhan MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ferhat Kalkmaz, düzenlenen törenle görevlerini devrettiler. Doç. Dr. Hacı Ali Çetinkara Kırıkhan MYO müdürü olurken, Öğretim Görevlisi Sinan Yılmaz Kırıkhan MYO müdür yardımcılığı görevini devraldı. Öğretim Görevlisi İbrahim Arısal ise müdür yardımcılığı görevine devam edecek. Gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder; “ Tecrübeli yöneticilerin bilgilerinden ve geçmişe dair uygulamalarından haberdar edip kuruma yeni bir nefes getirerek üniversitemizi daha ileriye götürmeyi hedeflemekteyiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here