Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
69

gündem kısa2Fettah Can 5 Şubat’ta Prime Mall İskenderun’da

Kentin ilk ve tek yaşam merkezi Prime Mall İskenderun, etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine bir alışveriş merkezinden fazlasını sunan Prime Mall İskenderun, bu kez sevilen sanatçı Fettah Can’ı sevenleriyle buluşturacak. Fettah Can İmza ve Söyleşi Günü 5 Şubat Çarşamba saat 15.00’te Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşecek. İskenderunlu ziyaretçiler hayran oldukları sanatçı ile fotoğraf çektirip tanışma fırsatı bulacak. Bu muhteşem imza gününe tüm İskenderunluları davet ediyoruz. Prime Mall İskenderun’da olun, hayatın merkezinde olun!

Emrah Ateşli Heykel Sergisi 24 Şubat’a Kadar Açık Kalacak

Kentin ilk ve tek yaşam merkezi Prime Mall İskenderun Alış-Verş Merkezi (AVM), sanatsal faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu bağlamda 24 Ocak’ta açılan Heykeltıraş Emrah Ateşli’nin ‘Duygusal Yolculuk Heykel Sergisi’ 24 Şubat’a kadar sanatseverlerin beğenisine açık tutulacak. Keyifli bir alışverişten fazlasını sunmayı gelenek haline getiren Prime Mall İskenderun AVM, bu kez ziyaretçilerini başarılı Heykeltıraş Emrah Ateşli’nin sergisiyle buluşturuyor. ‘Duygusal Yolculuk Heykel Sergisi’ 24 Ocak-24 Şubat tarihleri arasında Prime Mall İskenderun Sanat Galerisinde sergilenecek. Birbirinden farklı heykellerin yer alacağı sergi ziyaretçilere farklı bir dünyanın kapılarını aralayacak.

‘Polis Teşhisi’ Davasında Sanık İfadeleri Bekleniyor

Dörtyol İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurlarının, teşhis için Ak Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu’nun karşısında sıraya dizdirilmelerine yol açan olayla ilgili davada, 5 sanığın yargılamasına geçtiğimiz Cuma günü devam edildi. Dörtyol 2’nci Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada tutuksuz yargılanan 3 polis ve milletvekilinin oğlu ile Ak Parti gençlik kolu üyesi hazır bulunmadı. Duruşmada hâkim, ifadesi beklenen iki tanığın bulundukları şehirlerdeki mahkemeler kanalıyla ifadelerinin alınmasına karar vererek duruşmayı erteledi.

Polisten Öğrencilere Motivasyon Etkinliği

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği’nde görevli polisler tarafından öğrencilere yönelik ‘Çocukların Karne Şenliği’ adı altında moral ve motivasyon amaçlı tekne turu düzenledi. Toplum Destekli Büro Amirliği Komiser Yardımcısı Süleyman Pektaş, İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın katkısıyla polis çocuklarına yönelik etkinliğe toplam 300 öğrencinin katılım gösterdiğini kaydetti. Pektaş, ilki yapılan etkinliğin devam edeceğini de bildirdi.

Belen’de İletişim, Halkla İlişkiler ve Protokol Kuralları Semineri Verildi

Belen Kaymakamlığınca, ilçede görevli kamu personellerine yönelik özellikle vatandaş ile yüz yüze görev yapan personellerin vatandaşla ilişkilerini daha sağlıklı bir ortamda yürütmesini sağlamak amacı ile “Nezaket, Sağlıklı İletişim, Halkla İlişkiler ve Protokol Kuralları” konulu seminer düzenlendi. Bahçeşehir Koleji konferans salonunda düzenlenen ve MKÜ Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Yard. Doç. Dr. Murat Canbolat tarafından verilen seminer, örnekli konu anlatımını müteakip soru-cevap bölümü ile sona erdi. Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, benzer nitelikte eğitimlerin zaman-zaman düzenleneceğini ifade ederek gelişen ve değişen yönetim ilkelerine uyumu sağlamak ve kamu personelinin bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak için bu tip eğitimlerin önemli olduğunu ve personellerin bu eğitimlerden mutlaka yararlanması gerektiğini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here