Kayraspor’dan Alanyaspor Alt Yapısına!

0
319

Yaklaşık 1 yıl önce kurulmasına rağmen adeta futbolcu fabrikası haline gelen ve Teknik Direktörlüğünü Kenan Mercanoğlu ile Seyfi Kesik’in yürüttüğü Tartıcılar Kayra Spor Kulübü, şimdiden Türk Futboluna yıldız sporcu yetiştirmeye başladı.

Tartıcılar Kayraspor’un futbolcularından 14 yaşındaki Abdurrahman Toprak ile Ahmetcan Elmacı, Süper Lig takımlarından Alanyaspor kulübünün alt yapısına gidecekler. Alanyaspor’un kampında testten olumlu not alan Abdurrahman ile Ahmetcan, 15 Temmuz tarihinde lisansları ile birlikte Alanya ilçesine gidecekler.

Alanyaspor alt yapı sorumlusu Ulaş Ulusoy konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Tartıcılar Kayraspor’un lisanslı futbolcuları Abdurrahman Toprak ile Ahmetcan Elmacı, kamp dahilinde yaptığımız karşılaşmalarda bizlerde olumlu izlenimler bıraktı. Bu iki futbolcuyu renklerimize bağlamak için Tartıcılar Kayraspor yöneticileri ile görüştük. Kendilerinden de olumlu cevap alarak lisansları ile birlikte 15 Temmuz 2017 tarihinde Alanyaspor kulübümüze davet ettik. Tartıcı Kayraspor ile istişarelerimiz devam edecektir” dedi.

Tartıcı Kayraspor Kulüp Başkanı Mehmet Tartıcı ile kurucularından Seyfi Kesik de futbolcularının Alanyaspor’a transferinin 15 Temmuz tarihinden sonra gerçekleşeceğini doğruladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here