Kaymakam Yönden, Yılbaşı Gecesi Güvenlik Güçlerimizin Yanındaydı

0
130

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yılbaşı gecesi İlçemiz Sarıseki Jandarma Karakolu ile Emniyet kontrol noktasına ziyarette bulunarak güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutladı.

Kaymakam İskender Yönden ilk olarak, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile birlikte 31 Aralık 2019 Salı günü saat: 23.00 sularında Emniyet kontrol noktasına ziyarette bulunarak, güvenlik uygulaması yapan polis memurlarının yeni yılını kutladı. Kaymakam Yönden, özel olarak yaptırdığı pastayı da vazife başındaki görevlilere ikram etti.

Kaymakam Yönden daha sonra İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül ile birlikte, saat: 23.30 sularında İlçemiz Sarıseki Jandarma Karakoluna ziyarette bulunarak, Jandarma personelimizin de yeni yılını kutladı. Kaymakamımız İskender Yönden, özel olarak yaptırdığı pastayı da vazife başındaki görevlilere ikram etti.

Vazife başında olmalarından dolayı bu gecede aileleriyle bir araya gelemeyen güvenlik güçleri ile hoşsohbet ortamında bir araya gelen İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, aile edasında samimi bir tablonun oluşmasına vesile oldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here