Kaymakam Yönden Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

0
70

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, okul ziyaretlerinde bulundu. Kaymakam Yönden ilk olarak İskenderun Naciye – Suna – Oktay Tekin İlkokulunu ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaret esnasında; Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek okulun genel durumuna yönelik istişare de bulunan Kaymakam Yönden, sınıfları ziyaret ederek, öğrenciler ile aynı sırayı paylaştı. Kaymakam Yönden, 1.sınıf öğrencileriyle bir süre sohbet etmesinin ardından zeka küpü oyuncağı hediye etti.

Kaymakam İskender Yönden daha sonra, Abdullah Sayek Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ve okul idarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Yönden okulun genel durumu hakkında istişare de bulundu.

Kaymakamı Yönden, Abdullah Sayek Anadolu Lisesini ziyareti esnasında okul kantinini de inceledi. Çocuklarımızın sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sağlıklı besinler tüketmesi konusunda yüksek hassasiyet gösteren Kaymakam Yönden, okul kantininin genel durumunun yanı sıra kantin de satışa sunulan ürünlere yönelik inceleme yaptı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here