Kaymakam Yönden Muhtarlarla Bir Araya Geldi

0
93

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, kentimizde düzenli olarak gerçekleştirilen ‘Muhtarlarla Buluşma Toplantısı’ ve ‘Güvenlik İstişare Toplantısı’ kapsamında muhtarlarla bir araya geldi.

Kaymakam İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca, Hatay Büyükşehir Belediyesi Bölge Müdürü Mehmet Kaplan, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Volkan Yeter, Milli Emlak Müdürü Adil Zülkadir, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Yıldırım ve Mahalle Muhtarları katılım gösterdi.

İTSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, ilgili/yetkili kurum yöneticileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Kaymakam Yönden, mahallelerimizin genel durumu, asayiş ve güvenlik işleyişi ile sorun ve ihtiyaçlarına yönelik istişare yaptı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here