Kaymakam Yönden Halk Eğitim Kurslarını Ziyaret Etti

0
63

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli branşlarda uygulanmakta olan kursları ziyaret etti.

Kaymakamlığımızın ve Halk Eğitim Merkezi’nin işbirliği ve koordinasyonuyla uygulanan meslek edindirme ve el becerileri geliştirme kurslarına hassasiyet gösteren İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden, kurs uygulamalarını yerinde incelemek üzere çeşitli ziyaretlerde bulunarak, kursiyerlerimizin motivasyonunu arttırmasının yanı sıra kurs yerindeki eksiklerin giderilmesi bakımından da istişare de bulundu.

Bu kapsamda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurs yerlerini ziyaret ederek, kurs uygulamaları hakkında bilgi alan Kaymakam Yönden, meslek edindirme, üretim ve istihdama kazandırma ile el becerilerini geliştirme odaklı uygulanan tüm kursları desteklediklerini belirtti.

Kaymakam Yönden, Sedef İşlemeciliği, Ahşap İşletmeciliği, Resim, Cilt Bakımı, Kuaförlük v.b. çeşitli branşlarda eğitim verilen sınıfları ziyaret ederek, kursiyerlerce yapılan her biri birbirinden güzel çalışmaları incelerken, Dr. Ayşenur Yönden ise sosyal uyum çerçevesinde eğitim gören Suriyeli çocuklar ile alakadar oldu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here