Kaymakam Su; “Milletimiz Vatan ve Bayrağına Sahip Çıkmıştır”

0
52

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi ile ilgili bir mesaj yayınladı. Mesajında, vatan ve bayrak sevgisine vurgu yapan Kaymakam Su, ayrıca şu görüşlere yer verdi;

“18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale’de, kutsal değerleri uğruna, tüm olumsuzluklara karşı inanılmaz bir şekilde canı pahasına çarpışan kahraman ordumuz ile yüce milletimiz, kara ve deniz savaşlarında düşman kuvvetlerine ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirterek, hür ve bağımsız yaşama kararlılığını dünyaya ilan edip, vatan ve bayrağına sahip çıkmıştır. Çanakkale Zaferi, Türk askerinin ruh kudretini gösteren şayanı hayret ve tebrik misalidir. Aziz Şehitlerimiz, tarihin her döneminde gösterdiğiniz eşsiz kahramanlıklar, tarihe altın harflerle yazdırdığınız destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna sergilediğiniz ulvi ruh örnekleri, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 98’inci yıldönümünü kutluyor, 18 Mart Şehitleri Anma Günü münasebetiyle de; Bu toprakları bize mukaddes bir vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here