Kaymakam Su, Arzı Veda Ederek Düzce’ye Gitti

0
280

kaymakam veda1Valiler Kararnamesi ile Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su için İskenderun Kaymakamlık binasında uğurlama töreni düzenlendi.

Eşi Zeliha Su’nun da katıldığı uğurlama töreninde konuşan İskenderun’un eski Kaymakamı Düzce’nin yeni Valisi Ali İhsan Su; “Beraber kaldığımız, yaşadığımız üç yılsonunda bugün malumunuz Düzce Valiliği’ne gitmek üzere buradan ayrılıyorum. Üç yıl benim için çok hızlı geçti. Görev yaptığınız yerde eğer mutluysanız, huzurluysanız ve bir şeyler yapabildiyseniz malum vakit hızlı geçiyor. Benim için de inanın üç yıl üç gün gibi geldi geçti ama bu üç yıl sizlerle çok güzeldi.

kaymakam veda2

Burada eğer bir takım hizmetlere imza atmışsak bunlar hep sizlerle beraber oldu. Sizlerin desteğini, sevgisini, sıcaklığını hep yanımda hissettim. İnanın bunu bütün kalbimle söylüyorum. Bugün de arzı veda ediyorum. Haklarınızı helal edin. Benim açımdan yok ama varsa helal olsun. Düzce’de her zaman bir eviniz var. Bir kardeşiniz, bir abiniz, bir dostunuz var. Ne zaman gelirseniz, bize misafir olursanız sizleri ağırlamaktan, sizlerle beraber olmaktan büyük kıvanç, keyif ve onur duyacağımı ifade etmek istiyorum. Tekrar hepinize allahaısmarladık diyorum.  Allah’a emanet olun diyorum. Sağ olun, var olun” dedi.

Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, eşi Zeliha Su ve çocukları, uğurlama törenine katılanlarla vedalaştı.

kaymakam veda3

Duygulu anlar yaşanan uğurlama törenine,  İskenderun Kaymakam Vekili ve Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Atilla Demirhan, belde belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri ve sivil protokol üyeleri, meslek oda başkanları, Kaymakamlık personeli ve vatandaşlar katıldı.

Düzce Valiliği’ne atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su, uğurlama törenine katılan basın mensuplarıyla da vedalaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here