Kaymakam Polat’tan Sınava Girecek Gençlere Başarı Mesajı!

0
20

Payas Kaymakamı ve İskenderun Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler başarılar diledi. Polat; “Emek verdiğiniz her şey size aittir! Hissedin ve başarın. Her şey gönlünüzce olsun! Diyerek tüm öğrencilere kolaylıklar diledi. Polat’ın mesajı şöyle;

“18 Haziran 2022 Cumartesi ve 19 Haziran 2022 Pazar günü yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için ilçemizde sınav merkezi olarak belirlenen okullarımızda sağlık, hijyen, güvenlik, ulaşım v.b. konularda gereken tüm tedbirler ve önlemler, ilgili ve yetkili kurumlarımızca alınmış olup, okullarımızda da tüm hazırlık çalışmaları tamamlanarak, sınava katılacak olan siz değerli öğrencilerimizi beklemektedir.

Sınava büyük bir özveri ve gayretle hazırlanmış olan sevgili öğrencilerimiz; elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Bugün ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Geleceğimizin teminatı olan siz ufku açık gençlerimizden en elzem beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, özgüven sağlamış, yenilikçiliğe dayalı, araştıran, sorgulayan ve milli ve manevi değerlerine bağlı donanımlı bir insan olmanızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, gençlerimizin eğitimi ve yetişmesinde emek veren çok değerli idareci ve öğretmenlerimiz ile kıymetli ebeveynlerimize canı gönülden teşekkür ediyor, Yükseköğretim Kurumları Sınavına katılacak olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyor, YKS için görevli bulunan tüm yönetici, öğretmen ve diğer görevlilere kolaylıklar diliyorum.

Çocuklarımızın geleceğine yön veren bu sınav süresince muhterem halkımızın da hassasiyet ve duyarlılığı en üst seviyede göstereceklerine inancımız tamdır.

Kıymetli gençler; ulaşabileceğinizi hissettiğiniz ve bu yönde emek verdiğiniz her şey size aittir! Hissedin ve başarın. Her şey gönlünüzce olsun.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here