Kaya ve Aslan Ailelerinin Mutlu Günü

0
2614

Kentimizin tanınmış simalarından biri olan Celal Kaya oğlunu evlendirdi. Türkan ve Celal Kaya’nın oğulları Fatih, Zeliha ve Ali Aslan’ın kızları Sibel ile bir ömür mutluluğa evet diyerek hayatını birleştirdi.

Safir Kır Bahçesinde gerçekleştirilen düğün töreniyle dünya evine giren genç çifti sevenleri de yalnız bırakmayarak, bu mutlu günlerine ortak oldular. Türkan ve Celal Kaya ile Zeliha ve Ali Aslan misafirlerini kapıda karşılayarak örnek bir misafirperverlik sergilediler.

Nikahı Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu kıyarken, genç çiftin şahitliklerini ise TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, İskenderun Gümrük Müdürü Şerafettin Bezci, İskenderun Gümrük Müdür Yardımcısı Ahmet Bıyıklı, Batman Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ekrem Kaya, Mardinli İşadamı Abdulkadir Kul yaptı.

Nikah sonrası ilk danslarını yapan Sibel ve Fatih çifti, davetlilerden büyük alkış aldı. Heyecanlı oldukları gözlerinden okunan çiçeği burnunda çift gece boyu müzik eşliğinde eğlenirken, misafirlerde genç çifte eşlik etti.

Bizlerde İskenderun Gazetesi Ailesi olarak Sibel ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dilerken, Aslan ve Kaya ailelerini de tebrik ederiz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here