Kaya; “3 Kasım Yeniden İktidara Yürüyüş Kongremiz Olacak”

0
151

Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Bülent Kaya; “3 Kasım Yeniden İktidara Yürüyüş Kongremiz Olacak”

Saadet Partisi Hatay İl Başkanlığı Ekim Ay’ı İl Divan Toplantısı’nı Dörtyol’da İlçesinde yaptı. Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleşen divan toplantısına Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeleri Av. Bülent Kaya ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan katıldı.

Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İskenderun İlçe Başkanı H. İbrahim Çelik ve Dörtyol İlçe Başkanı Yusuf Çiçek divanı yönetirken, Av. Bülent Kaya ve Doç. Dr. Necmettin Çalışkan gündeme ilişkin birer konuşma yaptı.

Saadet Partisi GİK Üyesi Av. Bülent Kaya; “Milletimizin hemen her konuda mustarip olduğu ve yeni arayış içerisine girdiği bir sürece girmiş bulunmaktayız. Aslında iktidar uzatmalara oynuyor. Elindeki iktidar gücü ve toplumda oluşturduğu korku psikolojisi ile ömrünü uzatma çabasında. Ancak bu çaba kendilerine ve ülkeye zarar vermektedir.

Halkımızın şikâyet ettiği temel konuların başında ekonomi geliyor. Ticari durgunluğun, işsizliğin had safhada olduğu, her 4 kişiden birinin işsiz olduğu, üniversite mezunlarının dahi iş bulamadığı bir Türkiye tablosuyla karşı karşıyayız. Ek vergiler, zamlar rekor seviyede artarak milletin belini kırarken, ne hikmettir ki TÜİK, enflasyonu düşük göstermektedir. Bunun sebebi de memura emekliye düşük zam yapma isteği ve faiz oranlarını aşağıda tutabilme çabasıdır. Eğer faize karşıysan, alternatif finans kaynakları oluşturmak zorundasın. Faiz oranını düşürerek faizle mücadele edemezsin, çünkü faiz oranını düşürürsen faiz kullanan kişilerin sayısı artar, faiz ortadan kalkmaz. Kamu malını yetim malı gibi görmezsen, üretim ekonomisini tüketim ekonomisine tercih etmezsen bu sorunları çözemezsin” dedi.

İç politikada insanların kutuplaşmış durumda olduğunu savunan Av. Bülent Kaya; “Bırakın kahvehaneleri sokaktaki tartışmaları, camilerde bile insanların birbirlerini hain-vatansever diye ayrıştırdığı bir Türkiye gerçeği il karşı karşıyayız. Akraba ve aile içerisindeki bireylerin bile birbirleriyle siyaset konuşmaya çekindiği bir dönemdeyiz.

Tüm bu sorunlara baktığımızda bunları çözecek olan ve tüm toplumun ve partilerin üzerinde muazzam bir ağırlığı olan Saadet Partisi’dir. Saadet partisi yalaklık yapmaz, menfaatçi değildir, yalan söylemez, aldanmaz ve aldatmaz, ülkenin düzlüğe çıkması için doğru çözüm önerileri sunar ve gerçekleri çekinmeden ifade eder. Algılarla medya gücü ile Saadet Partisi’ni lekelemeye çalışsalar da tarih bizi hep haklı çıkarmıştır. Herkes bir meselede acaba Saadet bu konuda ne düşünüyor nasıl yaklaşıyor diye dikkate alır. Milli görüş ne zaman koalisyon dahi iktidarda bulunmuşsa emin olun bolluk bereket gelmiştir. Bu gücümüzün farkındayız ve 3 Kasım’da Ankara’da düzenleyeceğimiz 7. kongremizle beraber inşallah sesi daha gür çıkan bir Saadet Partisi olarak alternatif arayışında olan milletimize çözüm olacağız. 3 Kasım yeniden iktidara yürüyüş kongremiz olacak” diye konuştu.

Çalışkan: “Kongremiz Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak”

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da; “İnşallah 3 Kasım Pazar günü Ankara’da yapılacak olan kongremiz yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Türkiye’ye önemli mesajlar vereceğimiz bir gün olacak. Son dönemlerdeki çalkantılardan başkaları gibi biz olumsuz etkilenmedik. Dimdik durduğumuz yerdeyiz. 3 Kasım itibarıyla yeniden bismillah demiş olacağız. Ankara’daki işaret fişeğine tüm teşkilatlarımız katkıda bulanarak “Gelecekte Saadet Var” sloganımız ile iktidara yürüyeceğimiz kongre olacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here