‘Katkılarımız Devam Edecek!’

0
84

TF Taraftarları Federasyonundan Tuncel’e Spora Hizmet Ödülü

Tüm Futbol Taraftarlar Federasyonu (TFTF), spora yaptığı destek ve katkılardan ötürü Riga Boya ve Coonex Boya Onursal Başkanı Mahmut Tuncel’e spora hizmet ödülünü layık gördü. Ödülünü alan Tuncel, Türk sporuna katkı sağlamaya devam edeceklerini söyledi.

TFTF Genel Başkanı Abdullah Tuğbay, 2. Başkan Enver Bukağıkıran ve Basın Sözcüsü Sadullah Ergin, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda başta futbol ve basketbol olmak üzere farklı spor branşlarına sponsor olarak destek veren Riga Boyaları ve Coonex Boyaları Onursal Başkanı Mahmut Tuncel’i Adana Organize Sanayi Bölgesindeki fabrika idari binasında ziyaret ederek, teşekkür plaketi ve forma takdim ettiler.

Süper Lig ve PTT 1. Liginde yer alan çok sayıda takıma ayrıca Türkiye 1. Basketbol Liginde bölgede yer alan bazı takımlara sponsor olan Riga Boya’nın Türk sporuna katkı sağlamaya devam edeceğini belirten Mahmut Tuncel, gelirlerinin büyük bölümünü spor kulüplerine sponsor olmak için ayırdıklarına dikkat çekti. Sporun yanında okul ve öğrenci yurdu yapımı konusunda eğitime de destek verdiklerini ifade eden Tuncel, spora hizmet ödülü dolayısıyla almış olduğu plakete teşekkür etti.

TFTF Başkanı Abdullah Tuğbay ise tribünlerde yaşanan şiddeti ve kötü tezahüratı önlemek amacıyla bünyelerinde bulunan 100’e yakın taraftar derneğiyle işbirliği yaptıklarını söyledi. Renklerin kardeşliğini ve centilmenliği tribünlere yaymak için çaba gösterdiklerini belirten Tuğbay, spora katkı sağlayan Mahmut Tuncel gibi işadamlarından destek görmekten mutlu olduklarını da ifade etti.

Hayırsever işadamı Mahmut Tuncel’e ayrıca Şanlıurfaspor, İDÇspor ve Hatayspor forması hediye edildi. Yapılan ziyarette, Riga Boya ve Coonex Boya Pazarlama Müdürü Ali Bakır, Reklâm Müdürü Serdar Oral Ayvacı ve çok sayıda basın mensubu da hazır bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here