Kardeşler Takımını 4-2 Yenen Denizgücü Play-Off’ta!

0
150

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 35. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda mücadele eden Denizgücü, Kardeşler takımını 4-2 mağlup ederek play-off’a katılmaya hak kazandı. Hatay Bölgesi hakemlerinden H.Nadir Dörtkaş, Metin Sugurtin ile Oğulcan Yabanabat’ın yönettiği karşılaşmada Denizgücü takımının gollerini, Uğur Okumuş (2), Kadir Barut ile Aydın Eski, Kardeşler takımının gollerini de Hamit Kızıl ile Erkan Yalçın attı.

İskenderun Veteranlar’ Galibiyetine Yenisini Ekledi 

Günün diğer karşılaşmasında İskenderun Veteranlar takımı, her iki yarıda atılan gollerle Denizspor’u 7-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Metin Sugurtin, H.Nadir Dörtkaş ile Oğulcan Yabanabat’ın yönettiği karşılaşmada İskenderun Veteranlar’ın gollerini Hüseyin Ateş (4), Fatih Güler (2) ile Sedat Kaymaz atarken, Denizspor’un gollerini Hakan Aslan ile Murat Tayhuş attı.

FC Meydan: 4 Tiryaki İletişim: 2

Körfez Grubunun iddilaı takımlarından FC Meydan Gençlik ise Tiryaki İletişim’i 4-2 mağlup etti. Hatay Bölgesi hakemlerinden Samet Arsak, Faik Karaoğlan ile Onur Dönmez’in yönettiği karşılaşmada FC Meydan Gençlik’in gollerini Turan Koyuncu, Garip Yarbo, Suphi Öztürk ile Ali Özdemir, Tiryaki İletşim’in gollerini de Halil İbrahim Karakuş ile Selami Arpaçayır attı.

Play-Off’a Çıkanlar Belli Oldu

Körfez (A) Grubunda, İskenderun Veteranlar, Yaşar Demir Fenergücü, Denizspor, (B) Grubunda FC Meydan, Tiryaki İletişim, Denizgücü, (C) Grubunda da Arsuz Belediye, Demirgücü ile Sarıgül İnşaat takımları play-off’a çıkan takımlar oldular. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here