Karasayar; “Ramazan Günleri, Kadir Gecesi’nin Rahmet ve Bereketi İle Birlikte Doruğa Çıkacaktır”

0
95

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Ramazan Günleri, Kadir Gecesi’nin Rahmet ve Bereketi İle Birlikte Doruğa Çıkacaktır

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, yarın gece idrak edilecek olan Mübarek Kadir Gecesi münasebetiyle bir açıklama yaptı.

Kadir Gecesinin rahmet ve bereketiyle geleceğine inandığını kaydeden Karasayar; “Pek çok hayır ve bereketi bünyesinde barındıran Ramazan ayının son günlerine yaklaşmanın hüznünü taşırken, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesine kavuşuyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz. Bu anlamlı günlerin, sevinç ve mutluluğumuzu artıracak, dostluk ve kardeşlik, birlik ve beraberlik, dayanışma ve kaynaşma duygularımızı pekiştirecek anlayışların, tavır ve davranışların gelişmesine ve yaşam boyu sürmesine katkı yapmasını diliyorum. Mükâfatların sınırsız olarak verildiği bu gecede yapılacak dua ve yakarışlar, bir rahmet sağanağı olarak tüm dünyada yankı bulacaktır.

Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın, maddi ve manevi sayısız güzellikleri tadacakları Mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, gecenin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here