Karasayar; “Miraç Yüreklerimize Ebedi Diriliş Getirsin”

0
83

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Miraç Yüreklerimize Ebedi Diriliş Getirsin”

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bu gece idrak edilecek olan Miraç Kandili’nin hayırlara vesile olmasını diledi.

Miraç’ın Peygamberimizin Cenab-ı Allah’ın yüksek huzuruna kabulü ve O’nun şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükselişi olduğunu vurgulayan Karasayar; “İçinde birçok ilahi feyz ve bereketi barındıran Miraç Kandil’ini bir kez daha karşılamanın mutluluğunun yaşamaktayız. Bu gecede Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) vahyedilen, insanları mutluluğa götürecek prensipleri hatırlamak ve günlük yaşantımızda da hayata geçirmek lazımdır. Gönüllerimizin müstesna bir coşku yaşadığı bu gecede, bu kutlu yolculuğun anlamını kavramaya, insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışarak bu gece vesilesiyle devletimizin bekası ve bütün insanlığın huzur ve mutluluğu için dua etmeliyiz.

Miraç’ın gönül dünyamızı bulandıran tüm kötü hasletlerden bizleri arındırmasını; iç huzurumuzu, muhabbet ve kardeşliğimizi bu kutlu gecenin hürmetine daim kılmasını ve bu mübarek gecenin yüreklerimize ebedi bir diriliş getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hataylı hemşerilerimin ve İslam Âleminin Miraç Kandil’ini kutlar, bu gecede yapılan duaların İslam âleminin kardeşlik birlik, dirlik ve beraberliğine katkıda bulunmasını temenni ederim” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here