Karan; “İyi Bir Başlangıç Yaptık!”

0
43

TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ümit Karan, ligin ilk haftasında oynanan 68 Aksaray Belediyespor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Karan, iyi bir başlangıç olduğuna dikkat çekti.

Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’da Teknik Direktör Ümit Karan, geçtiğimiz hafta sonu yapılan ligin ilk hafta mücadelesini değerlendirdi. Deplasmanda karşılaştıkları 68 Aksaray Belediyespor karşısında uzatmanın son dakikasında alınan 1 puanın önemli olduğuna değinen Karan; “Çok çekişmeli maçlar geçireceğimiz belli oldu. Hakikaten bizim grubumuzda iyi takımlar var. İyi bir başlangıç yaptık” değerlendirmesinde bulundu.

Yolun hemen başında olduklarını da kaydeden Ümit Karan; “İlk maçlar her zaman zordur. Bugün hem takımımız, hem de rakibimiz Aksaray iyi bir mücadele ortaya koydu. Şu an başlangıçtayız. Burada önemli olan sağlıklı bir sezon geçirmek!

Bilindiği gibi maalesef maçlar Türkiye’de seyircisiz oynanıyordu. Şimdi taraftarlar maça gelmeye başladı. Bu güzel bir durum! Sonuç olarak çok uzun bir maraton bizleri bekliyor. Çok çekişmeli maçlar geçireceğimiz belli oldu. Hakikaten bizim grubumuzda iyi takımlar var. Kendi adımıza iyi bir başlangıç yaptık” şeklinde konuştu.

Sezonun İlk Golü Osman Şahin’den!

Öte yandan, Turuncu-Mavili ekibin yeni sezondaki ilk golünü Osman Şahin kaydetti. Müsabakanın 90+6. dakikasında İskenderunspor’un geliştirdiği atakta, Osman Şahin, ceza alanı civarında meşin yuvarlağı 68 Aksaray Belediyespor filelerine göndererek eşitliği sağladı. Osman Şahin, bu sezon Hatayspor’dan kiralık olarak takıma gelmişti.

Müsabakanın en kritik dakikası ise 90+4’tü. Ev sahibi ekibin geliştirdiği atakta Oğuzhan bir anda İskenderunspor kalecisi Ramazan Haklı ile karşı karşıya kaldı. Başarılı kaleci Ramazan Haklı topu son anda kontrol altına alarak mutlak gölü önledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here