Karaman’dan 5 Madalya ile Döndüler!

0
138

tekvando13İskenderun’u en iyi şekilde temsil etmeye devam eden Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübü’nün bünyesinde eğitim alan sporcular, Karaman’da Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Grup Müsabakalarında toplam 5 madalya ile döndüler.

8-10 Nisan tarihleri arasında Karaman ilinde yapılan Okullar Arası Yıldızlar Tekvando Gurup Müsabakaları, Hatay, Ankara, Konya, Mersin, Karaman, Eskişehir, Niğde, Yozgat, Nevşehir, Antalya, Aksaray, Kırşehir ve Afyon illerinden toplam 362 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi. İlimizi temsilen müsabakalara katılan İskenderunlu sporcular, Öz Şampiyonlar Tekvando Spor Kulübünde eğitim alan öğrencilerdi.

Müsabakada 59 kg.da Vildan Emre, bütün zorlu rakiplerini yenerek finale yükseldi. Finalde çok güzel bir müsabaka çıkarmasına karşın şans yanında olmadığından müsabakada ikinci olup Gümüş madalya kazandı. 33 kg.da Kadir Mengiş, 29 kg.da Seren Kurtul, 57 kg.da Fikret Alper Kılınç ve 61 kg.da yarışan Mevlüt Furkan Özdemir ise gruplarında üçüncü olarak ilimize Bronz madalya kazandırdılar.

Okullar arası şampiyona sporcularının elde etmiş olduğu başarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kulüp Antrenörü ve aynı zamanda Yıldızlar Milli Takım Antrenörü olan Mehmet Korhan; “Sporcularımın performansları beni mutlu etmiştir. İnşallah 8-10 Mayıs tarihleri arasında Muğla’da kulüpler arası yapılacak olan yıldızlar Türkiye Şampiyonasında da madalya veya madalyalar ilimize kazandırırız. Sporcularımız inancım tamdır ve bunu başarabilecek tecrübeye de sahiptirler. Asıl amaçlarının Azerbaycan’da yapılacak olan Yıldızlar Dünya Tekvando Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek olan milli takıma İskenderun’dan da sporcuların olmasıdır. Çalışmalarımız ve amacımız buna yöneliktir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here