Karaağaçspor Tutulamıyor

0
251

2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-13) Kategorisi (D) Grubunda şampiyonluğa oynayan takımlardan Karaağaçspor ile Arsuz İlk Adımspor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında haftanın en önemli müsabakasında karşı karşıya geldiler.

Kalabalık seyirci kitlesinin heyecanla izlediği müsabakada Karaağaçspor ile Arsuz İlk Adımspor 1-1 berabere kalarak haftayı birer puan ile kapattılar. Karaağaçspor’un golünü Emir Göl, Arsuz İlk Adımspor’un golünü ise penaltıdan Burak Durak attı. Alınan bu sonucun ardından Karaağaçspor 42 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, Arsuz İlk Adımspor da 41 puan ile ikinci sırada yer alıyor.

U-11 Kategorisi E Grubunda da Lider

Karaağaçspor, 2016-2017 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-11) Kategorisi (E) Grubunda da galibiyet serisine ve liderliğe devam ediyor. 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaçspor, her iki yarıda atılan gollerle Kayraspor’u 6-0 mağlup etti. Karaağaçspor’a farklı galibiyeti getiren gollerin 5 tanesi sahanın yıldız futbolcularında Mustafa Genç, diğer golü ise Efe Dokumacı attı. Karaağaçspor elde ettiği bu galibiyetin ardından 6 puan ile grubunda lider durumda bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here