Karaağaçspor, Dörtyol Belediyespor’u 5-3’lük Skorla Geçti

0
142

karaağaçspor6İkide İki Yaparak Puanını 6’ya Çıkardı ve Liderliğini Sürdürdü

2015-2016 Sezonu Hatay 1. Amatör Küme Play-Off karşılaşmalarına hafta sonu devam edildi. 2. hafta müsabakalarında Karaağaçspor, Dörtyol Belediyespor’u 5-3 mağlup ederek topladığı 6 puan ile grupta liderliğini devam ettirdi.

İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında oynanan ve Süper Lig yardımcı hakemlerinden Cem Hanoğlu, Hikmet Bilgin ile Mehmet Dadı’nın yönettiği karşılaşmada Karaağaçspor’da 1’i penaltıdan olmak üzere 3 golü Tuğrul, Salih ile Ayhan birer gol atarken, Dörtyol Belediyespor’un gollerini ise 3’ü de penaltıdan olmak üzere Ali kaydetti.

Antakya’da Çekmece Belde Sahasında oynanan diğer karşılaşmada ise Armutluspor, Nardüzü Gençlik ve Spor Kulübünü 6-0 mağlup etti. Armutluspor da ilk hafta aldığı beraberliğin ardından bu galibiyetle puanını 4’e çıkararak Karaağaçspor’un arkasından 2. sırada yer aldı.

Gruptaki ikinci haftanın bir diğer maçı ise Dörtyol İlçe Sahasında Dörtyol Esnafspor ile Serinyolspor arasında oynandı. Zirveden kopmamak adına önemli olan bu maçın galibi ise ise ev sahibi oldu. Dörtyol ekibi, Serinyol temsilcisini 2-0’lık skorla geçerek yine puanını 4’e çıkardı ve averajla 3. sıraya yerleşti.

Grupta 1’er puanlı ekiplerden Dörtyol Belediyespor 4. sırada bulunurken, aynı puanlı Serinyolspor 5. sırada yer alıyor. İkinci maçlar sonunda hiç puanı bulunmayan Karaağaç Nardüzü Gençlikspor ise 6. ve son sırada bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here