Kadın Kooperatifler İstişare Toplantısı İTSO’da Yapıldı

0
8

Kadın Kooperatif Temsilcileri Projelerini Anlattılar

Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, bölgemizde faaliyet gösteren Kadın Kooperatif Temsilcileri ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında istişare toplantısı düzenlediler.

Toplantıda,  İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, TOBB Hatay Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen, İTSO Meclis Üyesi Hüseyin Tuncer, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, kooperatif başkan ve üyeleri yer aldılar.

‘Kadınların Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi’ kapsamında bölgemizde faaliyet gösteren kooperatif yetkilileri istişare toplantısında fikir ve önerilerini anlattılar.

Aile ve Sosyal Politikalar İskenderun İlçe Müdürü Yılmaz Balaman, birlikte hareket edilmesi ile yeni fikir ve projelerin ortaya çıkabileceğine vurgu yaptı.

Kadınların ekonomiye ve istihdama katkı sağlamaları amacıyla birliktelik oluşturulmasının önemine dikkat çeken İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “Böylesi önemli bir projenin hayata geçirilmesi ile bölgemiz ekonomisi ve kadın istihdamının artacağına inanıyorum. Geçtiğimiz yıllarda da bu tür projeler gerçekleştirildi. Bölgemizde faaliyet gösteren kooperatif yetkilisi arkadaşlarımızın birlikte hareket etmeleri ve güç birliği oluşturmaları ile bölgemiz ekonomisine değer katacak çok daha güzel projelerin ortaya çıkacağına iniyorum” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here