İyi Parti’li Alacacı; “İyilik Güneşinin Sevgisini Yitirmeyelim…”

0
232

İYİ Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Alacacı; “İyilik Güneşinin Sevgisini Yitirmeyelim…”

İyi Parti İskenderun İlçe Başkan Yardımcısı Ayşe Alacacı, yaptığı yazılı bir açıklamayla, kendisine verilen yeni görev için teşekkür etti.

Kadın politikalarından sorumlu Ayşe Alacacı, genel merkezleriyle uyumlu çalışmalar içerisinde olacaklarını ifade ederken; “İYİ Parti İskenderun, Sosyal Politikalar ve Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı olarak yakın tarihte göreve getirilmem dolayısıyla, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Sayın Şefik Çirkin Başkan’ıma, il Yönetim Kurulunun Sayın üyelerine yürekten teşekkür ediyorum.  

Ayrıca, İskenderun İYİ Parti İlçe Başkanı Sayın Mustafa Barın Başkanıma, yine ilçe yönetim kurulunun kıymetli üyelerine ve beni bu göreve teşvik eden her iyi neferine, çok teşekkür ediyorum.  

Her zamanki gibi İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Partimizin Genel Merkez birimleri, İYi Parti Kadın Politikaları Başkanı Sayın Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu Hatay İl Kadın Politikalarından Sorumlu Başkanımız Emine Dalar Bugrahan Hatay İl Teşkilatımız ve İYİ Parti İskenderun ilçe Teşkilatı olarak uyumlu ve verimli çalışmaların içinde hep birlikte olacağız” dedi.

Sorumluluğunun farkında olduğunu ve yoğun bir şekilde çalışmaya hazır olduğunu kaydeden Alacacı; “Ben Ayşe Alacacı olarak bana yüklenen sorumluluğun ve görevin farkındayım. Bu ulvi görevi en iyi şekilde yapmak adına, tüm iyilere birlikte, yoğun bir biçimde çalışma yapma arzusundayım. 

Partimizin ‘İyilik Güneş’i bizleri aydınlattığı gibi her bir yurttaşımızı da en iyi şekilde aydınlatmalıdır. Bu aydınlanmayı sağlamak adına el birliğiyle, sevgi ve saygıyla çalışmalarımızı yürütme gayretinde olacağız. ‘İyilik Güneşi’nin yüreklerimize yüklediği sevgiyi yitirmeden, kötü söz söylemeden, kırmadan, dökmeden İYİ Parti’yi anlatacağız, Kadın Haklarının savunucuları arasında yer alacağız, ülke, il, ilçe, mahalle ve çevre sorunlarına kafa yorup, çözüm üretme gayretinde olacağız.  

Sevgili İYİ’ler. Yapacak çok işimiz var. Ülkemizin bu zor döneminde, bir birimize her zamankinden çok daha sahiplenmeli ve bir birimize daha çok saygı ve sevgi duymalıyız. İYİ günlerde, daha çok ‘İyilik Güneşi’ne kavuşacağımız günler yakındır.  Hepinize sağlık, huzur, bereket ve başarı dolu günler diliyor, saygılarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ) 

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here