İyi Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Bahadırlı’dan İGC’ye Teşekkür!

0
14

İyi Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti (İGC)’ne teşekkür ziyaretinde bulunarak, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Bahadırlı, Arsuz’da seçimi kazanan CHP’li Belediye Başkanı Sami Üstün’ü kutlayarak, başarılar diledi.

İGC Başkanı Diyap Atar ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladığı İyi Parti Arsuz Belediye Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı; “Emeğiniz ve bize gösterdiğiniz ilgi ve alakalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Arsuz Belediyesi’ne, şehrin menfaatlerine dönük çalışmalarda destek vereceğiz. Seçim sürecinde ortaya koyduğumuz projeleri anlatacağız, uygulanması için destek isteyeceğiz. Arsuz çok değerli bir ilçemiz, hep birlikte gelişimine ve kalkınmasına katkı sunacağız” dedi.

İGC Başkanı Diyap Atar da; “Seçim çalışmalarınızda Arsuz’a değer katacak önemli projeler sundunuz, süreci güzel bir şekilde yönettiniz. Önümüzdeki siyasi çalışmalarınızda da sizlere başarılar diliyorum” diyerek tebriklerini sundu.

Fikirlerimizle, Projelerimizle Arsuz’a Sahip Çıkacağız

Başkan Adayı Süleyman Sırrı Bahadırlı; “Arsuz, hizmetlere aç bir şehir. Tarımda katma değer sağlayacak alternatif kaynakları öne çıkarmamız gerek. İlaçlama sağlıklı bir şekilde ilerlemeli. Sokak hayvanları için yeni projeler üretilmeli. Soğuk hava deposu, Tarım OSB’si gibi yatırımlar hayata kavuşmalı.

Arsuz’da yapılması planlanan Hatay Sanat Köyü Projesi’ne de destek vermemiz gerekiyor. Turizm seferberliğini başlatmalıyız. İnanın, bunları yapmak çok zor değil. Bizler kaldığımız yerden Arsuz için çalışmayı sürdüreceğiz. Fikirlerimizle, projelerimizle Arsuz’a sahip çıkacağız” şeklinde değerlendirmelerde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here