İTSO’nun Kalitesi Tescillendi!

0
26

Yönetim Sistemleri Belgelendirme Denetiminden Başarıyla Geçtiler

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Türk Loydu İktisadi Kuruluşu tarafından gerçekleştirilen “Yönetim Sistemleri Belgelendirme” Denetiminden başarıyla geçti.

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca tarafından ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi ve ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi gerçekleşti. Denetime, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez ile KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol katılırken, İTSO personelleri de, denetimler de yer alarak birimleri ile ilgili bilgiler verdiler.

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca “ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimi ve ISO 10002:2018 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgelendirme” standardına göre çalışmaların uygun yürütüldüğünü belirlediklerini anlattı.

2 gün süren denetimlerde Genel Sekreter Figen Gül Dönmez, KYT ve Akreditasyon Sorumlusu Güldane Erkol, Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca’ya odanın çalışmaları ile ilgili teknik ve detaylı bilgiler verdi.

Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca; “Yapılan denetimlerde, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın standarda uygun sistemi kurduğu çalışmaların istenilen düzeyde olduğu görülmüştür” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here