İTSO’da Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Video Konferans ile Yapıldı

0
19

İTSO Başkanı Yılmaz, “Ekonomide Normalleşme Sürecine Doğru Gidiyoruz”

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, deprem sonrası oda hizmet binasının az hasarlı olduğunu ve en kısa sürede tadilat işlemlerine başlayacaklarına dikkat çekti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının Mayıs ayı Meclis toplantısı, bölgemizde yaşanan deprem felaketi nedeni ile video konferans ile zoom üzerinden gerçekleştirildi. Mayıs ayı meclis toplantısına Meclis Başkanı Zeki Altun Başkanlık etti.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz meclis toplantısında yaptığı konuşmasında;  “Bölgemizde peş peşe yaşanan felaketler, bölge ekonomimizi olumsuz etkilese de, İskenderun güçlü ekonomik yapısı sayesinde bu süreci yavaş yavaş atlatmaya başladı. İTSO olarak deprem felaketinin ardından gerek üyelerimizin sorunları, gerekse bölgemiz ekonomisindeki gelişmeler yakından takip edilerek sorunlar  en üst düzey yetkili mercilere ilettik. İTSO olarak üyelerimizin sorunları ile yakından ilgileniyoruz. Üyelerimizin yaşadıkları sorunları çözmek için gerekli girişimlerimiz devam ediyor.

Özellikle kredi ve finansman konusunda bankaların en yetkili birimleri ile görüşerek üyelerimizin finansmana erişimlerini sağlıyoruz . KOSGEB hibe desteklerimiz de devam ediyor. Bölgemizde sanayide faaliyet gösteren kobilerimizin de desteklenmesi için girişimlerimiz devam ediyor. İTSO olarak Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve meclis üyelerimiz ile birlikte hareket ediyoruz. Bu güçlü birlikteliğimizin bölge ekonomisine de olumlu yansıdığını görüyoruz. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından normalleşme sürecine doğru gidiyoruz. İş dünyası olarak bu zorlu süreci hep birlikte aşacağımıza inanıyorum” dedi.

İTSO Binası Az Hasarlı

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, deprem sonrası oda hizmet binasının az hasarlı olduğunu ve en kısa sürede tadilat işlemlerine başlayacaklarına dikkat çekti.

İTSO Mayıs ayı meclis toplantısında, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Yüksel Cirdi, gelir ve giderler ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Mayıs ayı meclis toplantısında,  gündemdeki konular görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz,  İTSO Meclis Başkanı Zeki Altun, Başkan Yardımcısı Mahir Taner, Muhasip Üye Gassan Kuran, Yönetim Kurulu Üyeleri, Sedat Uysal, Ali Çitanak,  Levent Çam,  Fuat Keser, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez yer alırken, meclis üyeleri de video konferans ile toplantıda yer aldılar. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here