İTSO Yönetiminden Dörtyol ve Erzin TSO Yönetimlerine Ziyaret

0
88

İTSO Başkanı Hakkı Levent Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Erzin ve Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odaları yönetimlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İlk olarak Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu başkanlığına seçilen Ercan Yılmaz ve yönetimini ziyaret eden İTSO Yönetimi yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette bölgenin genel ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu ve bölgenin genel, ekonomik, sosyal ve kültürel konularında birlikte hareket edileceği vurgulandı.

Ziyaretin anısına Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ercan Yılmaz, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a plaket takdiminde bulundu.

Erzin Ticaret ve Sanayi Odası da Ziyaret Edildi

İTSO Yönetimi daha sonra Erzin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bölgenin genel ve ekonomik konuları hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural, Erzin’in sanayi ve tarım şehri olduğuna vurgu yaparak, Narenciye sektörünün de sorunlarına dikkat çekti. Erzin’e kurulacak olan yeni Organize Sanayi Bölgesinin bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacağı belirtildi.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyarette yaptığı konuşmasında, bölgenin ortak sorunlarında ticaret odaları olarak birlikte hareket edilmesinin bölge ekonomisinin kalkınmasında önemli olacağına vurgu yaparak, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan yardımcıları Muhsin Yeter, Mahir Taner, İTSO Muhasip Üye Gassan Kuran, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Raşit Özyurt, Selma Yılmaz ve Hıdır Güneş yer aldı. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here