İTSO Yönetimi, Deniz Ticaret Odasını Yeni Yerinde Ziyaret Etti

0
17

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İTSO 17. Meslek Komitesi üyeleri, İskenderun Deniz Ticaret Odasını yeni yerinde ziyaret ettiler.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının en üst katında hizmet vermeye başlayan İskenderun Deniz Ticaret Odasında, Başkan Kemal Kutlu İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve 17.Meslek Komite üyeleri ile bir araya geldi.

6 Şubat tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketinde hizmet binaları hasar gören İskenderun Deniz Ticaret Odasını yeni yerinde ziyaret eden İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Uysal, 17. Meslek Komite üyeleri Bilal Öz, Levent Yaman, Ahmet Kara, Ayhan Binbay, Semih Çelikten, İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu ile görüştüler.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İMEAK DTO İskenderun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine, kendi binalarının üst katını tahsisinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, güncel konular değerlendirildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here