İTSO Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Üyeleri İftar Yemeğinde Buluştu

0
104

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis üyeleri ve Meslek komite üyeleri, iftar yemeğinde bir araya geldi. İTSO tarafından geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği Petek Mutfakta gerçekleştirildi.

İTSO yönetimi, Meclis üyeleri, Meslek Komite üyeleri ve İTSO personellerinin de katılımı ile gerçekleştirilen iftar yemeğinde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

İftar duasının ardından bir konuşma yapan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “Sözlerime başlarken, Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk ve barış getirmesini diliyorum. Ayrıca 24 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlerin, ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bugün insani değerlerin daha güçlü bir şekilde yaşama yansıdığı, dayanışmanın arttığı, birlik ve beraberlik ruhunun canlandığı ramazan ayının bir iftar sofrasını hep birlikte paylaşıyoruz. Bu güzel akşamda sizlerle birlikte olduğum için büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek isterim.

Maddi ve manevi birçok güzelliğin yaşandığı Ramazan ayı; daima insanlığı aydınlatan, rehberliğiyle insanlığı doğru yola götüren, getirdiği erdem ve ahlak ilkeleriyle her zaman taze kalan kutsal kitabımızın indirildiği bir aydır. Bu ayda, bizler sabrın, cömertliğin ve paylaşımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak ederiz. Ramazan ayı; toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır” şeklinde konuştu. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here