İTSO ile İŞ-KUR Arasında Girişimcilik Protokolü İmzalandı

0
109

itso-işkur1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ile Hatay İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR) arasında “Girişimcilik” Eğitimlerinin verilmesi için protokol imzalandı. İTSO’da gerçekleştirilen protokol imza törenine İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve İŞ-KUR Hatay İl Müdürü Ahmet Bulanık katıldılar ve protokolü birlikte imzaladılar.

Toplam 175 girişimcinin eğitimini kapsayan kursların, Hatay’ın Erzin, Dörtyol,  Payas ve İskenderun ilçelerinde 25’e kişilik gruplar halinde verileceği ifade edildi.

Protokol töreninde konuşan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, üretime, istihdama katkı sağlamak için gerçekleştirilecek projelere her zaman destek verdiklerini belirterek; “Bu gün burada imzalayacağımız protokol ile insanlarımıza yeni iş imkânları ve yeni ekmek kapılarının açılacağına inanıyorum” dedi.

İŞ-KUR Hatay İl Müdürü Ahmet Bulanık ise girişimcilik eğitimlerinin verilmesine İTSO’nun da destek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, kurslarına katılacak olan 175 kursiyere de başarılar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here