İTSO Başkanı Yılmaz, TOBB Üyeliğine Seçildi

0
79

itso-tobb1Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 69. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, kullanılan oyların tamamını alarak TOBB Başkanı seçildiği genel kurulda, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi. Levent Hakkı Yılmaz yeni dönemde, İskenderun iş dünyasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nde konsey üyesi olarak temsil edecek.

Bin 740 kayıtlı delegenin bin 734’ünün imzasıyla aday gösterilen Hisarcıklıoğlu, seçim öncesi yaptığı teşekkür konuşmasında, uzun süredir devam eden bir seçim maratonunun içinden geçtiklerini belirterek; “Ben sizin başkanınız olmaktan ve hep birlikte omuz omuza çalışmaktan büyük bir onur ve gurur duydum” dedi.

itso-tobb2

Toplam 30 kişiden oluşan ve Türkiye’deki tüm delegasyonun oylaması ile sonuçlanan seçimin ardından İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da bir açıklamada bulundu. İTSO Başkanı Yılmaz; “İskenderun adına bir başarıdır. Birlik başkanımız ve tüm oda borsa temsilcilerimizin gösterdiği teveccüh ile seçildiğim konsey üyeliği görevini en iyi şekilde layığı ile yerine getirmeye gayret edeceğim. En büyük amacımız şehrimizi ve üyelerimizi ileriye taşımaktır” dedi.

Görev dağılımlarının yapılmasının ardından genel kurul sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here