İSTE’yi Keşfet!

0
24

İskenderun Teknik Üniversitesi’nin (İSTE) de katılacağı Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Sanal Fuarı dün başladı.

Yükseköğretim Kurulunca (YÖK) yükseköğretim kurumları ve programlarının dijital ortamda tanıtılmasına yönelik ikinci kez düzenlenen YÖK Sanal Fuarı dün başladı. İskenderun Teknik Üniversitesi de  (İSTE)  sanal fuarda yerini aldı. Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle olası riskleri en aza indirgemek için çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek fuarda adaylar, İSTE hakkında merak ettikleri sorulara doğrudan yanıt bulma imkânı bulacaklar. 3- 6 Ağustos 2021 tarihleri arasında Türkiye saati ile 08.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olan ‘Üniversiteni Keşfet YÖK Sanal Fuarı 2021’ de potansiyel öğrenciler ve onların aileleri üniversitelerin yanı sıra şehirlerin tarihi, sosyal ve kültürel değerleri hakkında da bilgi sahibi olabilecekler.

5 Ağustos tarihinde başlayacak ve 13 Ağustos’a kadar devam edecek üniversite tercihlerinde öğrencilere yol gösterici olması planlanan sanal fuar, tercih yapacak öğrencilerin üniversiteleri çevrimiçi olarak görmelerine ve danışmanlarla iletişime geçerek üniversiteler hakkında bilgi almalarına imkân sağlayacak. Öğrenciler programlar, bölümler, konaklama ve burs imkânları, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi pek çok konuda danışmanlarla doğrudan iletişim kurabilecek.

Üniversite adaylarına rehber kaynağı anlamında geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gösterilen fuara bu yıl da yoğun ilgi gösterileceği öngörülüyor. Sanal fuar www.sanalfuar.yok.gov.tr/ adresinden ziyaret edilebilir. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here