İSTE’de Ramazan Coşkusu!

0
106

İskenderun Teknik Üniversitesi ile Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi Birlikte ‘İftar Programı’ Düzenledi.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Türk Kızılay’ının “Ramazanı Bu Hilalin Altında Paylaşıyoruz” projesi kapsamında Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi ile birlikte düzenlediği iftarda; İskenderun Teknik Üniversitesi’nde vatandaşlar, İSTE’li öğrenciler, İSTE’de görev yapan öğretim elemanları ve idari personel İSTE Merkez Kampusunda bir araya geldi.

Özellikle öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği organizasyona; Vali Yardımcısı Aydın Tetikoğlu, İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli, Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Aktaş ile çok sayıda davetli katıldı.

Ev sahipliği yaptıkları iftar programına katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, sevdikleriyle birlikte nice ramazanları, nice bayramları sağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içerisinde yaşamalarını ve Ramazan’ın milletimize birlik, vatanımıza bütünlük getirmesini dileyen Rektör Prof. Dr. Türkay Dereli; “İSTE olarak bu iftar programını bizimle birlikte düzenleyen Türk Kızılayı İskenderun Şubesi’ne ve değerli başkanı Ümit Günay’a çok teşekkür ediyoruz. İSTE, paylaşan, toplumla bütünleşen ve toplumsal duyarlılığı olan bir üniversitedir. Bugün de toplumun tüm katmanlarından gelen davetlilerimizle burada mütevazi bir iftar yemeğinde bir araya gelebilmemiz bunun en güzel göstergesidir” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here