İSTE, Uluslararası Havacılık Fuarı ‘İstanbul Airshow’a Katıldı

0
159

iste-havacilik1Mezunları sektörde tercih edilen “İSTE Sivil havacılık Yüksekokulu”, İstanbul’da 11’incisi düzenlenen ‘Uluslararası Havacılık Fuarı İstanbul Airshow’a katıldı.

Atatürk Havalimanı genel havacılık apronunda düzenlenen fuara üniversitelerin yanı sıra dünyanın önde gelen hava aracı ve motor üreticileri, sektörel düzenleme yapan kurum-kuruluşlar, havalimanı, havayolu, yer hizmeti, uçak bakım, hava taksi işletmeleri, uçuş okulları, havacılık eğitim merkezleri ile tedarikçi firmalar katılım gösterdi.

İSTE Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri de Airshow Fuarında havacılık sektöründeki son gelişmeleri takip etme imkânı bularak, sektörün ileri gelenleri ile tanışma fırsatı elde etti.

iste-havacilik2

‘İstanbul Airshow Fuarı’nda özellikle havacılık alanında kariyer yapmayı amaçlayan lise öğrencilerinin İSTE stantlarına büyük ilgi gösterdiğini belirten Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Yapıcı; “Fuara gelen ziyaretçiler, stantlarımıza yoğun ilgi gösterdi. Özellikle havacılık alanında kariyer yapmayı amaçlayan öğrenciler Üniversitemiz ve Sivil Havacılık Yüksekokulumuz hakkında bilgiler alarak stantlarımızı boş bırakmadı. Fuar, sektördeki güncel bilimsel gelişmelerin okulumuz müfredatlarına aktarılabilmesi için de iyi bir fırsat oluşturdu” açıklamalarında bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here