İSTE Rektörü Depci’ye Ziyaret

0
23

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi ve ‘Kızların Sesi Ol’ Proje ekibini ağırladı.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci, 2 Aralık Perşembe günü “Kızların Sesi Ol” projesi için kendisini ziyaret eden heyeti makamında ağırladı. İSTE Rektörü Prof. Dr. Depci, ABD Büyükelçiliği Eğitim Ataşesi Roger Cohen Relo, Program Koordinatörü Aycan Yaman, Proje Koordinatörü Fatma Dodurka, Proje Kurucusu Carl Holtman ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi (HEM) Resim Öğretmeni Emine Bayram ile proje hakkında istişarede bulundu.

ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen ve İskenderun Halk Eğitimi Merkezi’nin ev sahipliğini yaptığı proje kapsamında yabancı dil, görsel sanatlar, grafik tasarım gibi alanlarda Türk ve Suriyeli öğrencilere eğitim verilecek.

Kızların Sesi Ol, Hatay’da yürütülen ilk eğitim projesi olma özelliğini de taşıyor. Ziyarette daha sonraki projeler için de fikir alışverişinde bulunuldu. İSTE Rektörü Prof. Dr. Depci, ziyaret heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür ederek projede başarılar diledi. Ziyaret, Rektör Depci ve Proje Ekibinin hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here