İSTE ile Assan Port Arasında İş Birliği Anlaşması

0
62

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), Assan Port/İskenderun-Assan Liman İşletmeleri A.Ş. ile iş birliği anlaşması imzaladı. İş birliği anlaşmasına göre staj imkanları, konferans, seminer ve kariyer paylaşımları gibi programlar organize edilecek.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) ile Assan Port/İskenderun-Assan Liman İşletmeleri A.Ş. arasında imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında İSTE öğrencileri için kısa ve uzun vadeli staj imkanları, konferans, seminer ve kariyer paylaşımları gibi programlar organize edilecek. Geçtiğimiz Salı günü imzalanan protokol törenine, İSTE Rektör Yardımcısı ve Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Eken, Assan Port adına Genel Müdür Toros Tolga Keleşoğlu, Ticaret Müdürü Ali Emre Akdağcık, İnsan Kaynakları Müdürü Ece Sökmen ve Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi personelleri katıldı.

Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Meltem Eken protokol imzaları atılmadan önce; “Mayıs ayında firmaya bir ziyarette bulunmuştuk. Bugün ziyaretin somut çıktısı için İSTE’de bir aradayız. Anlaşmanın öğrencileri için çok faydalı olacağına inanıyorum. Her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Eğitimin devamlı bir süreç olduğunun altını çizen İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci de; “Bugün öğrencilerimiz için yararlı bir anlaşma daha imzaladık. Denizcilik sektörü için genç ve dinamik kadromuzla verdiğimiz iyi eğitim, iş birliklerinin sayısını artırmada önemli bir etken. Anlaşmanın İSTE ve Assan Port için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi personelleri ve öğrencileri imzalanan protokol için teşekkürlerini iletti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here