İSTE, 4’üncü Kuruluş Yıldönümü’nü 23 Nisan’da Kutlamaya Hazırlanıyor

0
120

23 Nisan 2015 tarihinde kurulan İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE), 4’üncü Kuruluş Yıldönümü’nü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor.

Teknoversite vizyonu ile inovasyon ve girişimcilik odaklı bir eğitim-öğretim ve araştırma ekosistemi oluşturmayı hedefleyen ve “23 Nisan” tarihinde kurulduğu için, çocuklara ve çocukların eğitimine de büyük önem veren İSTE, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ve 4’üncü yaşını, gerçekleştirilecek birbirinden renkli etkinliklerle kutlayacak.

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan İSTE Rektörü Prof. Dr. Türkay Dereli; “23 Nisan’da İSTE olarak 4 yaşına giriyoruz. Heyecanlıyız ve gururluyuz. Çocuklar gibi şeniz. Öncelikle Üniversitemizin kurulmasında ve bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. 4’üncü yıl coşkusunu, düzenlediğimiz bir dizi etkinlikle hep birlikte yaşayacağız. 4’üncü Teknoversite Günleri’nde Teknofest tadında etkinliklerimiz olacak. SOLO TÜRK Gösterisi ile başladık.

23 Nisan’da da Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz olacak. Türkiye’nin ilk Çocuk Teknik Üniversitesi’ni oluşturan İSTE, aynı zamanda Türkiye’de bir üniversitede faaliyet gösteren ilk ve tek Çocuk Kütüphanesi’ni de içinde barındırıyor. İSTE Çocuk Üniversitesi kapsamında faaliyet gösteren Çocuk Orkestrası ve Çocuk Korosu da bulunuyor.

Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Tüm çocuklarımızı 23 Nisan’da İSTE Çocuk Üniversitesi’ne davet ediyoruz. Sürprizlerle dolu etkinliklerimize katılanlara ‘İSTE’yi Tanıyalım’ isimli boyama kitabı da hediye edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here