İstanbul’dan Galibiyetle Dönmek İstiyorlar

0
59

İDÇspor Gaziosmanpaşa Maçıyla İkinci Devreye Başlayacak!

Bu hafta sonu başlayacak olan ikinci devre maçlarının ilk haftasında, Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak olan 2. Lig temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, iyi bir başlangıç yapıp İstanbul deplasmanından galip gelmek istiyor.

Ligin ilk devresini 22. puanla 9. sırada tamamlayan temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor, ikinci yarıya, bu hafta sonu Gaziosmanpaşa ile İstanbul’da yapacağı karşılaşmayla start verecek. Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yapan İDÇspor’un antrenmanları neşeli bir şekilde devam ediyor. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Lacivertli takımda tek hedef 3 puan olarak belirlendi.

Lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten Teknik Direktör Bulgurlu; “İyi bir kamp dönemi geçirdik. Takıma yeni kazandırılan futbolcuların da takıma olan uyum sorununun kısa sürede çözülmesi bizim için büyük bir avantajdır. Hedefimiz belli! O hedefimizden şaşmadan yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunun için ligin ikinci devresinde oynayacağımız bu ilk maç bizim için büyük önem taşımaktadır. Sahaya mutlak galibiyet için çıkacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here